Welkom!

Uw locatie voor auto occassions uit NL en EUOver ons


 

Wie zit er achter het bedrijf www.epautoimport.nl? Waar komt mijn bedrijfsvoorraad vandaan en als ik een aankoop doe is het betrouwbaar? Ik laat u graag zien wie er aan de andere kant van de website zit.

Aan de andere kant van uw scherm zit ik, Emiel Pluim. Geboren in 1985 en opgegroeid in de provincie Groningen.

Van jongs af aan altijd interesse gehad in het ondernemen en ook altijd bezig met mooie auto's. Inmiddels getrouwd met mijn geweldige vrouw en hebben 2 prachtige kids. We wonen in Tolbert, en op enkele minuten afstand heb ik een bedrijfspand.

Eind 2011 heb ik de stap genomen om mijn bedrijf op te starten, namelijk tmtshop. Waar staat tmtshop eigelijk voor?
TMT staat voor The Modifying Touch. Auto poetsproducten aanbieden die met het gebruik ervan een wereld van verschil maken, waar je vrolijk van wordt als je het gebruikt en ook een toegevoegde waarde hebben in uw assortiment.

In 2012 heb ik de mogelijkheid gekregen om Europees importeur te worden van Adam's Polishes, een geweldige uitdaging waar ik met volle kracht in ben gestapt. Inmiddels distributeer ik Adam's Polishes naar (web)winkels door meerdere landen in Europa. Adam's Polishes Europe is te vinden op www.adamspolishes.eu

Mijn werkzaamheden heb ik tot begin 2017
altijd gecombineerd met een baan als Teamleader in een contactcenter. Mijn doel was dat u daar niks van zou merken, waardoor ik naast tijd met m'n gezin volop aan de slag was met het onderhouden, opbouwen en verder laten groeien van de webshop. Uw vertrouwen en geweldige feedback heeft altijd de energie gegeven om deze dubbele werkzaamheden door te zetten met als doel om volledig voor de webshop te gaan. Begin 2017 ben ik op het punt gekomen om full-time met mijn onderneming bezig te kunnen en mijn gezin ermee te onderhouden. Hiervoor had ik o.a. enkele maanden verlof opgenomen van m'n vaste baan. Dat bleek een groot succes en heb daarom mijn vaste baan opgezegd.

Wat klein begon op zolder, was doorgegrooid naar de garage en na extra opslagruimte bij te hebben gehuurd was nu de stap daar om in een bedrijfshal te trekken. Vanaf begin 2018 beschik ik over een ruime bedrijfshal met  magazijn, showroom & kantoor, vanuit hier worden alle bestellingen van de webshop verwerkt en dagelijks opgehaald door DHL.

In deze bedrijfshal was ook ruimte om verder te groeien, waar ik vanaf begin 2018 ben begonnen met het verkopen van auto’s, gericht op import uit de EU. Begeleid door mede autogarages & handelaren heb ik de keus gemaakt om in oktober 2018 mijzelf in te schrijven bij de RDW.

Intussen zijn wij een ruim jaar verder en heb ik ruim ervaring met de inkoop & verkoop van auto’s. Een auto wordt door mij met zorg uitgezocht, opgehaald, gecontroleerd en geinspecteerd. Kwaliteit en zorg staat voorop! Wilt u hier meer over weten? Ik sta open voor al uw vragen en begeleid u graag bij uw aankoop.

Ik wil u nogmaals bedanken voor het vertrouwen in mij en m'n onderneming en hoop u, zowel nu en in de toekomst overtreffende service te kunnen bieden.

Mocht u vragen voor mij hebben, een praatje willen maken over auto’s, auto detailen of een keer langskomen? Stuur gerust een bericht of bel mij op 0612814910.

Graag tot ziens!
Emiel Pluim